Spring til indhold

Ukraine-reformkonference i København 

Den 27. juni 2018 vil udenrigsministeren sammen med sin ukrainske kollega være vært for den internationale Ukraine-reformkonference i København.

Konferencen tager afsæt i den første reformkonference afholdt sidste år i London, hvor udenrigsministeren annoncerede Danmarks værtskab i 2018.
Læs communiqué fra konferencen i London her.

Udenrigsministeren i Ukraine

I forbindelse med sit besøg i Ukraine deltog udenrigsminister Anders Samuelsen i et højniveau-møde om reformer i Ukraine i Kiev den 20. februar 2018. Ukraines premiereminister var vært for mødet, hvor den ukrainske regering bl.a. fremlagde reform-resultater for 2017 og –planer for 2018. Udenrigsministerens tale kan læses her.

 

På et pressemøde den 21. februar underskrev udenrigsministeren, sammen med sin ukrainske kollega, invitationerne til Ukraine-reformkonferencen i København. Udenrigsministre fra alle EU-, NATO- og G7-lande inviteres sammen med repræsentanter for internationale organisationer. Læs mere her.

 

 

Mere information:

Følg omtale af reformer i Ukraine og den internationale reformkonference på sociale medier ved søgning på bl.a. #UkraineReform og #UkraineReformConference, samt på twitter-konti for udenrigsministeren @anderssamuelsen og Udenrigsministeriet @DanishMFA.

kontakt

Kontoret for det Europæiske Naboskab (EUN)

Udenrigsministeriet

Asiatisk Plads 2

1448 København K

 

E-mail: eun@um.dk

Telefon: +45 33 92 04 82