Spring til indhold

Danida Market Development Partnerships

Vil din virksomhed også være med til at levere på verdensmålene og samtidig lave god forretning? Så kan Danida Market Development Parternships (DMDP) være en god model til at komme i gang. Ansøgningsfrist 16 august 2018.

Danida Market Development Partnerships promoverer kommercielt orienterede partnerskaber, der bidrager til at udvikle markeder og fremmer lokal økonomisk vækst og beskæftigelse i udviklingslande. Et DMDP partnerskabsprojekt tager udgangspunkt i en forretningsidé drevet af én eller flere virksomheder, der driver ansvarlig forretning.

Forretningsidéen skal understøtte lokal udvikling og bidrage til at levere på Verdensmål 8 (lokal økonomisk vækst og beskæftigelse). Derfor kombinerer DMDP partnerskaber viden, løsninger og ressourcer fra virksomheder, civilsamfundsorganisationer, erhvervsorganisationer, myndigheder og andre relevante ikke-kommercielle partnere. Det giver mulighed for både at skabe mere transformative udviklingsresultater og levedygtig forretning.
 
DMDP er åben for ansøgninger fra potentielle partnerskaber. Der er 80 mio.kr. til rådighed i 2018 til mellem 10 og 12 partnerskaber. Konceptnote ansøgninger skal indsendes senest 16. august 2018. For at komme i betragtning skal et partnerskab som minimum bestå af en privat virksomhed og en ikke-kommerciel partner. Én af partnerne skal være lokal. Ansøgningen indsendes af en ikke-kommerciel partner. 

Spørgsmål til DMDP og ansøgningsrunden bedes rettes til Udenrigsministeriets kontor for Vækst, Beskæftigelse og Erhvervsudvikling (vbe@um.dk).


Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Tlf.: +45 33 92 00 00
um@um.dk      

DMDP 2017 ansøgningsrunde

Guidelines(engelsk version)

   

Dates to retain 2017 round

 

Application form - conceptnote

Reimbursement form
     

Full Project Proposal Form

Budget template

Link til risk management framework

        

Præsentation fra informationsmøde (engelsk)

Resumé af Q&A (engelsk)

 

 

 

Administrative retningslinjer

Administrative guidelines 2016