Spring til indhold

Besøg Udvikling på Kulturnatten

14.10.2016  13:03

''

Kig forbi Magasinet Udvikling på Kulturnatten:

Inden 2050 vil to ud af tre af verdens befolkning bo i byer – de fleste i udviklingslandene. Presset på byerne vil kræve nytænkning af vores design og brug af byen. Det forsøger UN-HABITAT at finde løsninger på denne weekend på en stor konference i Quito, Ecuador.
Men mange arkitekter og byplanlæggere er allerede i fuld gang med at skabe bedre storbyer i Latinamerika, Asien og Afrika. På Kulturnatten ser vi nærmere på initiativer, udfordringer og visioner for arbejdet.
Gæsterne optræder i Q&As med journalist Laura Engstrøm, forfatter til en artikel om emnet i det nyeste Udvikling.

Program
18.30-19.00: Q&A med Anton Ryslinge, formand for Arkitekter Uden Grænser og arkitekt hos Områdefornyelsen Indre Nørrebro

19.30-20.00: Q&A med Mauricio Duarte Pereira, brasiliansk arkitekt og byplanlægger fra det danske arkitektfirma Gehl - Making Cities for People (på engelsk).

20.30-21.00: Lucia Frausto, leder af NGO'en Cómo Vamos La Paz i Mexico, viser os via sin mobil lokale byudviklingsprojekter i La Paz (på engelsk).

21.30: Q&A med deltager i UN-HABITAT konference i Quito, Equador.

Mellem samtalerne kan du få en snak med Udviklings redaktion, deltage i en konkurrence om innovative ideer til grønne og demokratiske byrum samt besøge andre aktiviteter i Udenrigsministeriet:Danida


Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
1448 København K

Tlf. +45 33 92 00 00
um@um.dk

Seneste nyt

    Se alle