Spring til indhold

Eksportrådets services for online eksport

Eksportrådet tilbyder en række støtteordninger og programmer, der kan hjælpe din virksomhed med at komme i gang med online eksport. Derudover har vi udgivet en række rapporter mv. som du finder på denne side.

Rådgivning

Eksportrådet kan hjælpe din virksomhed med at eksportere online, og du kan tage direkte kontakt til en af vores rådgivere inden for online eksport, hvis du allerede nu har et specifikt marked i tankerne. 

Nogle gange er vores rådgivere, der til dagligt sidder ude på repræsentationerne, hjemme i Danmark og tager derfor gerne et møde med dig omkring din virksomhed og det pågældende marked. Mød en rådgiver fra udlandet.

Du kan også snakke med en af vores internationaliseringsrådgivere, som er placeret i Væksthusene i de fem danske regioner, for at tage en kort snak om hvorvidt din virksomhed er klar til at eksportere online og hvordan du kommer godt fra start.

Støtteordninger og programmer

  • 'eVitus'  er et særligt Vitus-støtteprogram for små og mellemstore danske virksomheder inden for online eksport, som Eksportrådet lancerede i 2015.
  • Eksportrådets andre støtteordninger og programmer finder du her. Flere af disse er også relevante for virksomheder, der vil eksportere online.
 

Rapporter og andre udgivelser

 

Har du yderligere spørgsmål vedrørende Eksportrådets støtteordninger, rapporter mv. kontakt da venligst vores sektoransvarlige for online eksport Therese Hermann. Se kontaktoplysninger i kolonnen til højre på siden.

Eksportrådet - The Trade Council

Udenrigsministeriet
Eksportrådet
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Tlf: +45 33 92 05 00
eksportraadet@um.dk

Ofte stillede spørgsmål
til Eksportrådet

Kontakt os:

  • ""
    Lars ChristiansenSektorrådgiverFødevarer, landbrug og agroindustrilarchr@um.dk

    "Eksportrådets team af fødevareeksperter er placeret på alle væsentlige markeder for dansk fødevareeksport. Vi rådgiver din virksomhed om markedsvalg, udvælgelse af samarbejdspartnere, lokal fødevarelovgivning, godkendelser med videre. Vi følger også de nye markedstrends og gennemfører fokuserede eksportfremstød. Eksportrådets kontakt til politiske og administrative beslutningstagere har ofte afgørende betydning for markedsadgang for danske fødevarer."