Spring til indhold

Vitus

Kernen i Vitus programmet er solid forberedelse og benhård eksekvering i et intensivt rådgivningsforløb med Eksportrådets erfarne rådgivere.

Vitus Vækst logo

Vitusprogrammet blev søsat i 2010, og hjælper en udvalgt gruppe af 10-12 virksomheder pr. hold med at kickstarte eksporten inden for blot 12 måneder.

Med et forløb på 265 timers rådgivning gennemgår virksomhederne en intensiv strategi- og eksekveringsfase.

Næste ansøgningsfrist er den 2. oktober 2017.

 

Strategifasen omfatter to workshops i samarbejde med eksportrådgivere, og er faciliteret af eksterne eksperter fra ledende institutioner som CBS. Derudover tager virksomheden på en fact finding tour med rådgiveren på eksportmarkedet. Strategifasen udmunder i en eksportstrategi, som evalueres af et panel fra erhvervslivet.

Eksekveringsfasen omfatter udrulningen af eksportstrategien i tæt samarbejde med eksport-rådgiveren, og programmet afsluttes efter 12 måneder med et evalueringsmøde.

Timeprisen er DKK 935, som subsidieres med 50%. Virksomheden afholder selv øvrige udgifter til bl.a. fact finding tour, mens deltagelse i workshops er gratis.

Hvordan kommer jeg i gang?

Find mere information ved at downloade materialerne i kolonnen til højre inkl. ansøgningsskema og tidslinje for næste Vitushold.

For mere info kontakt Eksportrådet på eksportraadet@um.dkEksportrådet - The Trade Council

Udenrigsministeriet
Eksportrådet
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Tlf: +45 33 92 05 00
eksportraadet@um.dk

Ofte stillede spørgsmål
til Eksportrådet