Spring til indhold

Rådgivere

Eksportrådet har rådgivere i Udenrigsministeriet i København og i de regionale væksthuse.

Sektorrådgivere

 • ""
  Lars ChristiansenSektorrådgiverFødevarer, landbrug og agroindustrilarchr@um.dk

  "Eksportrådets team af fødevareeksperter er placeret på alle væsentlige markeder for dansk fødevareeksport. Vi rådgiver din virksomhed om markedsvalg, udvælgelse af samarbejdspartnere, lokal fødevarelovgivning, godkendelser med videre. Vi følger også de nye markedstrends og gennemfører fokuserede eksportfremstød. Eksportrådets kontakt til politiske og administrative beslutningstagere har ofte afgørende betydning for markedsadgang for danske fødevarer."

 • ""

  "Vi hjælper din virksomhed med at åbne døre til ledende beslutningstagere og kortlægger mulighederne på eksportmarkederne samt finder de rigtige samarbejdspartnere - hvad enten vi taler om kunder, underleverandører eller medarbejdere. Vi bistår også i forbindelse med blandt andet lovgivningskrav, godkendelser, licenser og sikring af produktrettigheder samt etableringer på udenlandske markeder."

 • ""
  Anette Steenberg WilliamsSektorrådgiver Sundhed og Velfærdaneste@um.dk
 • ""
  Elisabeth ManfordSektorrådgiverEnergi, Miljø & Vand+45 33 92 04 51
  eliman@um.dk

  "Vores team af rådgivere inden for Energi, Miljø og Vand er placeret på Ambassader og Handelskontorer på alle væsentlige markeder verden rundt. Vi hjælper din virksomhed med at åbne døre til ledende beslutningstagere og kortlægger mulighederne på eksportmarkederne samt finder de rigtige samarbejdspartnere - hvad enten vi taler om projekter, udbudsforretninger, kunder, finansielle partnere eller medarbejdere. Eksportrådets kontakt til politiske og administrative beslutningstagere har ofte afgørende betydning for at få bragt de danske løsninger i spil. Vi rådgiver også om lovgivningskrav, tilskudsordninger, godkendelser, licenser og sikring af produktrettigheder samt etableringer på udenlandske markeder."

 • Lars Juhl Hansen
  Lars Juhl HansenInternationaliseringsrådgiver, Region Nordjylland+45 53 54 56 96
  lahans@um.dk

  "I bestræbelserne på at skabe øget vækst i region Nordjylland har Væksthus Nordjylland og Eksportrådet under Udenrigsministeriet indgået et strategisk samarbejde, der bl.a. indbefatter placering af en erfaren eksportrådgiver i Væksthuset. Jeg bistår virksomhederne i region Nordjylland med deres ønsker om øget internationalisering eller sparring herom, samt forbinder virksomheden med de rigtige folk på vore mange repræsentationer i udlandet. Med min fysiske placering i Aalborg hos Væksthus Nordjylland kan jeg desuden trække på rigtig mange kompetencer hos væksthuskonsulenterne, samtidig med at jeg hurtigt kan være til stede i virksomhederne.”

 • "Katrine Dalsgaard Skovly"
  Katrine SkovlyInternationaliseringsrådgiver, Region Midtjylland+45 30 30 93 92
  katsko@um.dk

  "Væksthus Midtjylland og Udenrigsministeriet har indgået et strategisk samarbejde med formålet at hjælpe danske virksomheder til succesfuldt at starte eksport på nye markeder. Jeg hjælper jer gerne i gang med ideer og konkrete tiltag. Lad mig indgå som en sparringspartner, der via mit store netværk af kolleger i alverdens markeder kan svare på helt konkrete problemstillinger. Dermed kan vi sikre at I får det bedste udgangspunkt for at skabe en ny succesfuld eksport historie. Ring eller skriv så vi kan aftale et møde hos jer."

 • ""
  Martin Amdi PedersenInternationaliseringsrådgiver, Region Sjælland+45 53 72 71 91
  marped@um.dk

  ”Siden den 15. juni 2010 har jeg – som et led i et samarbejde mellem Væksthus Sjælland, Region Sjælland og Udenrigsministeriet – været ansat i Eksportrådet med fast kontor i Væksthus Sjælland. Her sørger Jeg for en enkel, direkte og mere regional forankret adgang til Eksportrådets globale netværk af rådgivere. På den måde hjælper jeg med at styrke de danske virksomheders muligheder for eksport og internationalisering. Igennem min position kan virksomhederne få et skræddersyet udviklingsforløb der kombinerer ydelser fra både Væksthuset og Eksportrådet i udenrigsministeriet.”

 • "Steen Nymann Andersen"
  Steen Nymann AndersenInternationaliseringsrådgiver, Region Syddanmark+45 41 86 59 67
  stenan@um.dk
  "Eksportrådet/UM har indgået et strategisk samarbejde med Væksthus Syddanmark for at fremme syddanske virksomheders internationalisering. Samarbejdet indebærer, at jeg som Eksportrådets medarbejder i Væksthus Syddanmark rådgiver syddanske virksomheder om mulighederne for eksport og internationalisering, herunder Eksportrådets ydelser og tilskudsprogrammer.
  Med afsæt i min branchemæssigt brede, internationale erfaringsbaggrund, fra ansættelse og samarbejde med en lang række danske eksportvirksomheder, bistår jeg jeres virksomhed med praktisk eksportsparring samt tilrettelæggelsen af såvel eksportopstart som et videre succesfuldt eksportforløb. - Kontakt mig gerne for nærmere information eller et ganske uforpligtende møde."
 • ""
  Louise Dyhrberg

  Internationaliseringsrådgiver, Region Hovedstaden 

  +45 30 10 81 11
  loudyh@um.dk

  "Som internationaliseringsrådgiver i Væksthus Hovedstaden er jeg ikke alene del af Væksthusets store kapacitet af viden og netværk, som vi gerne deler med alle de virksomheder, vi samarbejder med, men jeg er samtidig en del af Eksportrådet, og har deraf tæt kontakt med Danmarks ambassader i fra hele verden. Jeg er således bindeleddet i den samarbejdsaftale, der ligger mellem Væksthus Hovedstaden og Eksportrådet, og har det bedste udgangspunkt for at sammensætte et succesfuldt forløb og afsæt for en internationaliseringsproces for Hovedstadens mindre vækstvirksomheder. Hver dag rådgiver og sparrer jeg hver dag med virksomheder omkring valg af de rette samarbejdspartnere og distributionskanaler, logistik, markedsføring, etablering og er således med til at skabe den struktur og prioritering, der kan være med til at sikre en effektiv og succesfuld internationaliseringsproces."

Eksportrådet - The Trade Council

Udenrigsministeriet
Eksportrådet
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Hotline: 33 92 05 00
eksportraadet@um.dk


Ofte stillede spørgsmål
til Eksportrådet