Spring til indhold

Det siger vores kunder om os

På denne side finder du eksempler på, hvad vi har hjulpet vores kunder med gennem tiden. Læs historierne og lad dig inspirere til, hvad vi kan hjælpe dig med fremover.

 • København deler ud af det grønne

   - Get involved in European Green Capital 2014!

 • Undervisningsforløb for ACE Denmark

  UMKC har i samarbejde med akkrediteringsinstituttet ACE Denmark skræddersyet et 15-ugers undervisningsforløb til ca. 20 af virksomhedens medarbejdere fordelt på to hold.

 • Forhandlingens svære kunst

  UMKC’s forhandlingskursus ”Negotiating in English” har siden 2010 været fast pensum på Flyvevåbenets Officersskole (FLOS) i Jonstrup. Som en del af sin uddannelse til kaptajn var Premierløjtnant Alex Hinge derfor med på det seneste kursus, der blev afholdt på Kastellet den 14.-16. maj 2012.

 • Skræddersyet kursus med perfekt pasform

  ”Vi havde en rigtig god dialog inden, hvilket var rigtigt vigtigt” (Anne Bunimowicz, fuldmægtig i Kriminalforsorgens Direktionssekretariat)

 • Forhandling for sjov

  ”Jeg har fået en større sikkerhed på engelsk og er begyndt at tænke mere over, hvilke udtryk jeg bruger.” (Søren Madsen, Jurist i Miljøstyrelsens enhed for jord og affald)

 • Nu arbejder jeg på fransk

  Jeg er positivt overrasket over, at jeg har kunnet lære et fremmedsprog så godt som voksen.” (Søren Jacobsen, 1. ambassadesekretær på den danske EU-repræsentation)

 • Novo Nordisk køber interkulturel viden af UMKC

  Det var gode og givende dage og gav os helt sikkert noget at tænke over med hensyn til kulturforskelle” (Anne-Grethe Andersen MD PhD, Vice President, Novo Nordisk)

""
""

Udenrigsministeriets Kompetencecenter
Asiatisk Plads 2 F
1448 København K
Tlf.: 3392 1553
Mail: sprog@um.dk

  

Klik her, hvis du vil ...

> Tilmelde dig et kursus

> Se kursuskalenderen

> Læse mere om vores kurser

> Vurdere dit sprogniveau

> Se vores priser

Tilmelde dig nyhedsbrevet