Spring til indhold

Oversættelse og sprogrevision

Har du brug for professionel oversættelse af dine tekster?

  
""

Udenrigsministeriets Kompetencecenters oversættere tilbyder dig og din organisation professionel oversættelse og sprogrevision mellem dansk og henholdsvis engelsk, fransk, tysk, spansk, portugisisk, russisk, arabisk eller kinesisk.

Vores faste team af kompetente fagfolk har gennem mange år oversat for Udenrigsministeriet. Dermed har de opnået indgående erfaring med oversættelse og sprogrevision af Udenrigsministeriets egne rapporter samt bl.a.:

  • organisationsrapporter
  • afrapportering til internationale organisationer
  • politiske tekster
  • notater
  • eksportorienterede tekster
  • lærings- og instruktionsmateriale

Vi garanterer hurtig og sikker levering, udpræget fleksibilitet og løbende kontakt med den person, der er ansvarlig for din opgave.

Send en e-mail til translate@um.dk med den opgave, du ønsker oversat eller revideret, så vender vi tilbage med et konkret prisoverslag. Dette gælder også, hvis du ønsker oversættelse eller sprogrevision til eller fra et sprog, der ikke er nævnt i listen ovenfor. Du er også velkommen til at ringe til UMKC (kl. 9-16 man-fre) på telefon 33 92 15 53 .

Vi kan også tilrette tekster, der allerede er udarbejdet på de ovennævnte sprog, eller gennemgå tekster for at justere dem til konkrete situationer og specifikke behov.

Vi er altid parate til at hjælpe dig med sprogopgaver, der falder uden for kategorierne oversættelse og sprogrevision. Så kontakt os endelig, vi rådgiver dig gerne. Læs mere om vores tilbud om oversættelse og sprogrevision inkl. priser (heriblandt minimumspriser og hastetakst).

Udenrigsministeriets Kompetencecenter
Asiatisk Plads 2 F
1448 København K
Tlf.: 3392 1553
Mail: sprog@um.dk

  

Klik her, hvis du vil ...

> Tilmelde dig et kursus

> Se kursuskalenderen

> Læse mere om vores kurser

> Vurdere dit sprogniveau

> Se vores priser

Tilmelde dig nyhedsbrevet

Udenrigsministeriets Kompetencecenter

Asiatisk Plads 2 F,
1448 København K


     Tlf. 3392 1553 (hverdage 9-16)

    sprog@um.dk 

     Se kort