Spring til indhold

De Forenede Arabiske Emirater

Vi anbefaler, at du kontakter De Forenede Arabiske Emiraters ambassade og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit ansvar at overholde reglerne.

Myndighederne i De Forenede Arabiske Emirater har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres ind- og udrejse: 

  • Visumfrit ophold i maksimalt 90 dage.
  • Passet skal være gyldigt 6 måneder fra indrejsedatoen.
  • Forlængede pas anerkendes ikke til indrejse.
  • Danske provisoriske pas anerkendes kun til udrejse; krav om politirapport, stempel fra immigrationsmyndighederne, stempel fra retten i landet. Se vejledning her.
  • EU-nødpas; samme regler som for danske provisoriske pas.
  • Israelske stempler i passet giver normalt ikke anledning til problemer.

Redigeret: 14.04.2019

 

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du kontakte ambassaden for det land du skal besøge, for at høre, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig.

 

Vi tilstræber, at oplysningerne her på siden er opdaterede, korrekte og dækkende. Vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter landets ambassade/konsulat eller immigrationsmyndighederne i landet inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.