Spring til indhold

Filippinerne

De filippinske myndigheder har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres indrejse i landet:

Det er dit eget ansvar at overholde ind- og udrejsereglerne. Det anbefales, at du eventuelt kontakter den filippinske ambassade for at få bekræftet nedenstående.

  • Visumfri i indtil 30 dage.
  • Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.
  • Der skal fremvises gyldig returbillet ved indrejse.
  • Ophold kan søges forlænget i Filippinerne hos Bureau of Immigration. Ved ophold ud over 30 dage skal man registreres og afgive fingeraftryk.
  • Særlige regler gælder for børn under 15 år, der rejser alene. Kontakt venligst den filippinske ambassade eller konsulat for nærmere afklaring heraf.
  • Danske provisoriske pas anerkendes for indrejse såvel som udrejse.
  • Efter ophold ud over 6 måneder skal der før udrejse søges om Emigration Clearance Certificate hos Bureau of Immigration.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den filippinske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Udenrigsministeriet bestræber sig på, at oplysningerne på hjemmesiden er opdaterede, korrekte og dækkende. Udenrigsministeriet kan imidlertid ikke drages til ansvar for eventuelle problemer opstået i forbindelse med ind- og udrejse uanset oplysningerne på hjemmesiden.

Det er dit eget ansvar at sikre, at du overholder et andet lands ind- og udrejseregler. Det er de enkelte landes myndigheder, som fastlægger ind- og udrejsereglerne, og det er dem, der kan afgøre, om du opfylder kravene. Derfor anbefales det, at du kontakter det pågældende lands myndigheder forud for din rejse for bl.a. at sikre, at dit pas er gyldigt, og at du opfylder evt. visumkrav. Sådanne oplysninger kan du bl.a. få fra en ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til.

Revideret den 13. januar 2018

 

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du kontakte ambassaden for det land du skal besøge, for at høre, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig.

 

Vi tilstræber, at oplysningerne her på siden er opdaterede, korrekte og dækkende. Vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter landets ambassade/konsulat eller immigrationsmyndighederne i landet inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.