Spring til indhold

Grækenland

Vi anbefaler, at du kontakter Grækenlands ambassade og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit ansvar at overholde reglerne.

Myndighederne i Grækenland har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres ind- og udrejse:

  • Visumfrit ophold. 
  • Ophold i mere end 90 dage kræver, at du registrerer dig på den lokale politistation.
  • Forlængede danske pas anerkendes til ind- og udrejse.
  • Danske provisoriske pas anerkendes til både ind- og udrejse.
  • EU-nødpas anerkendes til både ind- og udrejse.
  • Pas skal være gyldige under opholdets varighed.
  • I tilfælde hvor en mindreårig rejser med andre end indehaveren af forældremyndigheden, skal indehaveren give skriftligt samtykke til, at den mindreårige må rejse. Kontakt den græske ambassade for nærmere oplysninger om kravene og se evt. vores vejledning under "Børn, unge og pensionister på rejse."

Opdateret den 11. oktober 2018.

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du kontakte ambassaden for det land du skal besøge, for at høre, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig.

 

Vi tilstræber, at oplysningerne her på siden er opdaterede, korrekte og dækkende. Vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter landets ambassade/konsulat eller immigrationsmyndighederne i landet inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.