Spring til indhold

Israel

De israelske myndigheder har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres indrejse i landet:

Det er dit eget ansvar at overholde ind- og udrejsereglerne. Det anbefales, at du eventuelt kontakter den israelske ambassade for at få bekræftet nedenstående:

  • Visumfri i indtil 90 dage.
  • Gyldig returbillet skal forevises.
  • Danske forlængede pas anerkendes både ved ind- og udrejse.
  • Danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes både ved ind- og udrejse.
  • Pas skal være gyldige i 6 måneder ud over opholdets varighed.
  • Stempler i passet fra lande, som Israel ikke har diplomatiske forbindelser med, kan vanskeliggøre ind- og udrejse. Man bør i givet fald som minimum være i lufthavnen 3 timer inden afrejsen.
  • Børn, der ikke rejser sammen med indehaverne af forældremyndigheden, anbefales at medbringe skriftligt samtykke fra indehaverne af forældremyndigheden. Dette er ikke et officielt krav.
  • Adgang til Vestbredden via Israel: Der henvises til det israelske udenrigsministeriums hjemmeside.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den israelske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Udenrigsministeriet bestræber sig på, at oplysningerne på hjemmesiden er opdaterede, korrekte og dækkende. Udenrigsministeriet kan imidlertid ikke drages til ansvar for eventuelle problemer opstået i forbindelse med ind- og udrejse uanset oplysningerne på hjemmesiden.

Det er dit eget ansvar at sikre, at du overholder et andet lands ind- og udrejseregler. Det er de enkelte landes myndigheder, som fastlægger ind- og udrejsereglerne, og det er dem, der kan afgøre, om du opfylder kravene. Derfor anbefales det, at du kontakter det pågældende lands myndigheder forud for din rejse for bl.a. at sikre, at dit pas er gyldigt, og at du opfylder evt. visumkrav. Sådanne oplysninger kan du bl.a. få fra en ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til.

Redigeret: 09. maj 2018

 

Oplysningerne her på siden gælder først og fremmest for korte besøg, hvor formålet er turisme. Hvis du har andre formål med at besøge et land, skal du undersøge, om der så er andre regler for visum. Andre formål kan fx være forretningsbesøg, studier, journalistisk arbejde, frivilligt arbejde, praktikophold og andet arbejde.

 

Vi tilstræber, at oplysningerne her på siden er opdaterede, så de er korrekte og dækkende. Vi kan ikke holdes ansvarlig for indholdet af oplysningerne.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Derfor anbefaler vi, at du kontakter landets ambassade eller konsulat eller immigrationsmyndighederne i landet og undersøger de aktuelle regler, inden du rejser.