Spring til indhold

Kenya

Vi anbefaler, at du kontakter Kenyas ambassade og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit ansvar at overholde reglerne.

Myndighederne i Kenya har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres ind- og udrejse:

  • Visumpligt. Maksimalt 90 dages ophold, som du dog kan søge om at forlænge med yderligere 90 dage, mens du er i landet.
  • E-visum kan du søge på https://www.ecitizen.go.ke. Hvis du får visum, skal du vise en udskrift af bekræftelsen, når du kommer til Kenya.        
  • Visum ved ankomst er det muligt at søge på alle grænseovergange.
  • Passet skal være gyldigt i 6 måneder fra datoen for indrejse
  • Forlængede danske pas anerkendes til ind- og udrejse
  • Provisoriske danske pas (nødpas) anerkendes til udrejse
  • EU-nødpas anerkendes til udrejse.
  • Udrejse med nødpas kræver et særligt udrejsestempel fra immigrationsmyndighederne. Du skal henvende dig i Nyayo House, 20th floor, på hjørnet af Kenyatta Avenue og Uhuru Highway i Nairobi. Vær opmærksom på, at der kun er åbent i hverdagene og regn med 24 timers sagsbehandlingstid.

Redigeret: 16-02-2019

 

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du kontakte ambassaden for det land du skal besøge, for at høre, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig.

 

Vi tilstræber, at oplysningerne her på siden er opdaterede, korrekte og dækkende. Vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter landets ambassade/konsulat eller immigrationsmyndighederne i landet inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.