Spring til indhold

Nepal

Nepals myndigheder har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres indrejse i landet: 

Det er dit eget ansvar at overholde ind- og udrejsereglerne. Det anbefales, at du eventuelt kontakter Nepals ambassade for at få bekræftet nedenstående: 

  • Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.
  • Forlængede danske pas anerkendes KUN ved udrejse.
  • Danske provisoriske pas samt EU-nødpas anerkendes kun ved udrejse til hjemland. Der kræves stempel fra immigrationsmyndighederne ved udrejse på et provisorisk pas. Stemplet indhentes hos de centrale immigrationsmyndigheder - ikke i lufthavnen eller ved grænserne. 
  • Det er vigtigt at få stemplet sit pas af immigrationsmyndighederne både ved ind- og udrejse
 

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du kontakte ambassaden for det land du skal besøge, for at høre, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig.

 

Vi tilstræber, at oplysningerne her på siden er opdaterede, korrekte og dækkende. Vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter landets ambassade/konsulat eller immigrationsmyndighederne i landet inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.