Spring til indhold

New Zealand

Vi anbefaler, at du kontakter New Zealands ambassade og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit ansvar at overholde reglerne.

Myndighederne i New Zealand har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres ind- og udrejse.

  • Visumfrit ophold i maksimalt 3 måneder.
  • Du skal kunne vise billet til retur- eller vidererejse allerede ved ankomsten.  
  • Du skal kunne dokumentere, at du har penge nok til dit ophold.
  • Læs mere om betingelserne for visumfrit ophold.
  • Dit pas skal være gyldigt i mindst 3 måneder ud over opholdets sidste dag. Luftfartsselskaber og lande, som du måtte passere i transit på vejen til eller fra New Zealand, kan have andre krav, fx at passet er gyldigt 6 måneder ud over transit-opholdet.
  • Forlængede danske pas anerkendes.
  • Danske provisoriske pas (nødpas) er anerkendt
  • EU-nødpas er anerkendt.

Har du dansk flygtninge- eller fremmedpas, skal du kontakte New Zealands ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for dig.

I Udenrigsministeriet tilstræber vi, at oplysningerne her på siden er korrekte og dækkende. Vi kan ikke drages til ansvar, hvis du får problemer i forbindelse med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er myndighederne i de enkelte lande, der fastlægger reglerne for ind- og udrejse og afgør, om du opfylder reglerne. Vi anbefaler, at du kontakter landets ambassade eller konsulat eller immigrationsmyndighederne i landet og undersøger de aktuelle regler, inden du rejser.

Senest opdateret den 12. november 2018.

 

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du kontakte ambassaden for det land du skal besøge, for at høre, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig.

 

Vi tilstræber, at oplysningerne her på siden er opdaterede, korrekte og dækkende. Vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter landets ambassade/konsulat eller immigrationsmyndighederne i landet inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.