Spring til indhold

Tadsjikistan

Vi anbefaler, at du kontakter Tadsjikistans ambassade og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit ansvar at overholde reglerne.

Myndighederne i Tadjikistan har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres ind- og udrejse:

  • Visumpligt.
  • Du kan søge visum på visumportalen fra Tadsjikistans udenrigsministerium.
  • Pas skal være gyldige mindst 6 måneder ud over opholdet og skal indeholde mindst 2 blanke sider.
  • Forlængede danske pas anerkendes til ind- og udrejse 
  • Provisoriske danske pas (nødpas) anerkendes kun til udrejse af Tadjikistan.
  • Hvis du rejser ud af Tadsjikistan på et provisorisk pas, skal du have et stempel i passet fra de lokale myndigheder, inden du kan få lov at rejse ud af landet.
  • Reglerne for ind- og udrejse på EU-nødpas kan du eventuelt få oplyst en af Tadsjikistans ambassader i Europa.

Har du dansk flygtninge- eller fremmedpas, skal du kontakte Tadsjikistans ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for dig.

I Udenrigsministeriet tilstræber vi, at oplysningerne her på siden er korrekte og dækkende. Vi kan ikke drages til ansvar, hvis du får problemer i forbindelse med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er myndighederne i de enkelte lande, der fastlægger reglerne for ind- og udrejse og afgør, om du opfylder reglerne. Vi anbefaler, at du kontakter landets ambassade eller konsulat eller immigrationsmyndighederne i landet og undersøger de aktuelle regler, inden du rejser.

Redigeret: 2. oktober 2018

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du kontakte ambassaden for det land du skal besøge, for at høre, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig.

 

Vi tilstræber, at oplysningerne her på siden er opdaterede, korrekte og dækkende. Vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter landets ambassade/konsulat eller immigrationsmyndighederne i landet inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.