Spring til indhold

Tadsjikistan

Vi anbefaler, at du kontakter Tadsjikistans ambassade og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit ansvar at overholde reglerne.

Myndighederne i Tadjikistan har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres ind- og udrejse:

  • Visumpligt.
  • Du kan søge visum på visumportalen fra Tadsjikistans udenrigsministerium.
  • Pas skal være gyldige mindst 6 måneder ud over opholdet og skal indeholde mindst 2 blanke sider.
  • Forlængede danske pas anerkendes til ind- og udrejse 
  • Provisoriske danske pas (nødpas) anerkendes kun til udrejse af Tadjikistan.
  • Hvis du rejser ud af Tadsjikistan på et provisorisk pas, skal du have et stempel i passet fra de lokale myndigheder, inden du kan få lov at rejse ud af landet.
  • Reglerne for ind- og udrejse på EU-nødpas kan du eventuelt få oplyst en af Tadsjikistans ambassader i Europa.

Har du dansk flygtninge- eller fremmedpas, skal du kontakte Tadsjikistans ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for dig.

I Udenrigsministeriet tilstræber vi, at oplysningerne her på siden er korrekte og dækkende. Vi kan ikke drages til ansvar, hvis du får problemer i forbindelse med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er myndighederne i de enkelte lande, der fastlægger reglerne for ind- og udrejse og afgør, om du opfylder reglerne. Vi anbefaler, at du kontakter landets ambassade eller konsulat eller immigrationsmyndighederne i landet og undersøger de aktuelle regler, inden du rejser.

Redigeret: 2. oktober 2018

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

 

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.