Spring til indhold

Tanzania

Vi anbefaler, at du kontakter Tanzanias ambassade og spørger, hvad de aktuelle regler for ind- og udrejse er. Det er dit ansvar at overholde reglerne.

Myndighederne i Tanzania har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres ind- og udrejse:

  • Visumpligt. Du kan få turistvisum ved ankomst i de tre internationale lufthavne Dar es Salaam, Zanzibar og Kilimanjaro. Vi anbefaler dog at søge visum inden rejsen.
  • Et turistvisum er gyldigt i maksimalt 3 måneder.
  • Pas skal være gyldige i mindst 6 måneder, når du rejser ind.    
  • Danske forlængede pas anerkendes til ind- og udrejse.
  • Danske provisoriske pas (nødpas) anerkendes ved ind- og udrejse. Er passet udstedt i Tanzania, så skal det stemples af immigrationsmyndighederne, når du forlader landet.
  • EU-nødpas anerkendes på samme vilkår som for danske nødpas.
  • Hvis du ankommer fra et land, hvor der er risiko for at blive smittet med Gul Feber, skal du vise dokumentation for, at du er vaccineret. Ellers kan du blive nægtet at rejse ind i landet eller blive vaccineret og sat i karantæne i 10 dage, før du må rejse ind.

Har du dansk flygtninge- eller fremmedpas, skal du kontakte Tanzanias ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for dig.

I Udenrigsministeriet tilstræber vi, at oplysningerne her på siden er korrekte og dækkende. Vi kan ikke drages til ansvar, hvis du får problemer i forbindelse med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er myndighederne i de enkelte lande, der fastlægger reglerne for ind- og udrejse og afgør, om du opfylder reglerne. Vi anbefaler, at du kontakter landets ambassade eller konsulat eller immigrationsmyndighederne i landet og undersøger de aktuelle regler, inden du rejser.

Opdateret 18. september 2018

 

Oplysningerne her på siden gælder først og fremmest for korte besøg, hvor formålet er turisme. Hvis du har andre formål med at besøge et land, skal du undersøge, om der så er andre regler for visum. Andre formål kan fx være forretningsbesøg, studier, journalistisk arbejde, frivilligt arbejde, praktikophold og andet arbejde.

 

Vi tilstræber, at oplysningerne her på siden er opdaterede, så de er korrekte og dækkende. Vi kan ikke holdes ansvarlig for indholdet af oplysningerne.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Derfor anbefaler vi, at du kontakter landets ambassade eller konsulat eller immigrationsmyndighederne i landet og undersøger de aktuelle regler, inden du rejser.