Spring til indhold

Ukraine

Vi anbefaler, at du kontakter Ukraines ambassade og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit ansvar at overholde reglerne.

Myndighederne i Ukraine har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres ind- og udrejse:

  • Visumfri i indtil 90 dage inden for en 180 dages periode. 
  • Forlængede danske pas anerkendes ved ind- og udrejse.
  • Danske provisoriske pas anerkendes ved ind- og udrejse.
  • Status ift. EU-nødpas er pt. ikke formelt oplyst, men flere rejsende beretter at have rejst ind såvel som ud på EU-nødpas.
  • Pas skal være gyldige under hele opholdet.

Redigeret: 30. 01. 2019.

 

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du kontakte ambassaden for det land du skal besøge, for at høre, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig.

 

Vi tilstræber, at oplysningerne her på siden er opdaterede, korrekte og dækkende. Vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter landets ambassade/konsulat eller immigrationsmyndighederne i landet inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.