Spring til indhold

Rejsevejledning

Om rejsevejledningerne

Vores rejsevejledninger indeholder gode råd og nyttige oplysninger for bestemte lande, primært rettet til danske turistrejsende.

Vi laver rejsevejledninger for alle lande, hvor Danmark har en ambassade, hvor der er mange danske rejsende, og en særlig sikkerhedsrisiko, f.eks. på grund af krig, fare for terrorisme, uroligheder, naturkatastrofer, kriminalitet eller lignende.

Hvis du skal rejse til et land, hvor Udenrigsministeriets ikke laver rejsevejledning for, kan du finde links til rejsevejledninger, der udsendes af andre landes udenrigsministerier.

Du kan abonnere på de enkelte rejsevejledninger, så du modtager en e-mail, når rejsevejledningen bliver opdateret med vigtige opdateringer. Klik på ”Abonner” i toppen af den relevante vejledning.

Det er vigtigt at understrege, at hverken politiske eller økonomiske interesser indgår i udformningen af rejsevejledningerne. Rejsevejledningerne er alene udtryk for Udenrigsministeriets aktuelle vurdering af den sikkerhedsmæssige situation i et bestemt område eller land.

Din rejse, din beslutning

Vores rejsevejledninger er kun vejledende. Det er altid din egen beslutning, og dit ansvar, hvor du vil rejse hen.

Rejsevejledninger og afbestillingsregler

Mange rejseselskaber henviser til vores rejsevejledninger i forbindelse med afbestilling af en rejse til et land, hvor der er opstået uroligheder, naturkatastrofer eller lignende. Det er rejseselskabernes egen afgørelse, hvordan de anvender vores rejsevejledninger.rss alt text