Spring til indhold

Rejsen til posten

Forflyttelsesrejser foretages med fly på økonomiklasse uanset rejsetid.

Aftal billetbestilling direkte med Udenrigsministeriets rejsebureau, Carlson Wagonlit: Tlf. + 45 33 92 11 70 eller e-mail: UM.dk@contactcwt.com Herefter skal rejsen oprettes som en 'Travel Booking' i RejsUd. Dette kan kun gøres af den udsendte medarbejder.

Der kan på forflyttelsesrejsen refunderes udgifter for overvægt svarende til 1 stk. ekstra bagage pr. medfølgende familiemedlem.

Endvidere er der mulighed for luftfragtforsendelse af op til 1 cbm udstyr for hvert medfølgende barn under 4 år til oversøiske destinationer. Kontakt rådgiveren i HR/Udeteam for nærmere aftale herom. 
 
Forflyttelsesrejser, der foregår i egen bil fra posten, sikres forsikringsdækning ved at få en rejserekvisition fra repræsentationen. Der kan ikke gives rejseforskud til en forflyttelsesrejse.  
Fold alle afsnit ud
Fold alle afsnit ind

Husdyr

Undersøg transportmuligheder, vaccinationskrav etc. for eventuelle husdyr. Oplysning om vilkår for indførsel fås ved henvendelse til de større luftfartsselskaber eller Fødevarestyrelsen, tlf. 72 27 69 00, der også kan oplyse om reglerne for genindførsel.

Der dækkes kun udgifter til transport af ét stuehusdyr. Endvidere kan refunderes udgifter til eventuel lovpligtig vaccination, dyrlægekontrol og karantæne samt lovpligtige dokumenter i forbindelse med transporten.

Udgiften til indkøb/fremstilling af transportkasse til dyret skal afholdes af medarbejderen selv. Ligesom udgifter til almindelig pleje og medikamenter, såsom loppemidler, ormekure, beroligende midler m.v. ikke kan refunderes.

Fold alle afsnit ud
Fold alle afsnit ind

Udenrigsministeriet

Asiatisk plads 2

1448 København K

Tlf. 33 92 00 00