Spring til indhold

Invitation til åbent hus i Eksportrådet

03.10.2012  16:03
Åbent hus i Eksportrådet for dig, der går og overvejer, om det er nu, du skal gå i gang med eksport. Tirsdag den 23. oktober kl. 15:00 - 17:30.

Går du og overvejer, om det er nu, du skal gå i gang med eksport. Eller har du allerede besluttet dig for at sondere markederne, men ved bare ikke hvor eller hvordan?

Så skulle du overveje at lægge vejen forbi Eksportrådet i Udenrigsministeriet den 23. oktober. Her slår vi nemlig dørene op fra kl. 15:00-17:30. Vi byder inden for til en indledende snak om dine idéer og tanker om din virksomheds eksport og står klar med råd og forslag til, hvordan du kan komme videre med dine planer.

30 rådgivere inden for forskellige sektorer og markeder vil sidde klar, ligesom en række specialister inden for f.eks. eksportteknisk rådgivning, CSR med mere vil kunne hjælpe dig det første skridt videre med dine eksportmæssige udfordringer.

Det er gratis at besøge os, men tilmelding er nødvendig. Du kan tilmelde dig på www.eksport.um.dk. Tilmelding skal ske senest torsdag, den 11. oktober.