Spring til indhold

Ny direktør for the Trade Council og Global Bæredygtighed

19.10.2020  13:35
Tidligere ambassadør i Polen, Steen Hommel, er mandag d. 19. oktober tiltrådt som ny direktør for the Trade Council og Global Bæredygtighed. Hommel efterfølger Susanne Hyldelund, der er blevet ambassadør i Berlin. 

Steen Hommel skal stå i spidsen for regeringens indsats for at understøtte og promovere dansk eksport samt at sikre flere udenlandske investeringer i Danmark i kølvandet på COVID19-krisen. 

”Der er ingen tvivl om, at eksporterhvervet og investeringerne i Danmark er hårdt ramt” udtaler Steen Hommel. ”Jeg ser frem til at stå i spidsen for Udenrigsministeriets indsats for at løse de udfordringer som de danske virksomheder står overfor. I sidste ende handler det om at holde hånden under de godt 800.000 danske arbejdspladser, som er afhængig af eksport af danske varer og udenlandske investeringer i Danmark.” 

Steen Hommel startede sin karriere i Udenrigsministeriet i 1998 og har i store dele af sin karriere beskæftiget sig med eksport- og investeringsfremme. Han kommer fra en stilling som chef for HR-kontoret i Udenrigsministeriet og har inden da bl.a. været Danmarks ambassadør i Polen og har været udsendt til ambassaden i Malaysia.

Se præsentationsvideo med Steen Hommel her: