Spring til indhold

Kom ansigt til ansigt med eksport af fødevarer

28.05.2015  13:43

Eksportrådets globale fødevareteam har en særlig opgave, når repræsentanter fra 32 markeder fra hele verden samles i Danmark i juni. Sammen med Danish Food Cluster vil de bringe fødevareklyngen ansigt til ansigt med de store eksportmuligheder i sektoren.

Sammen arrangerer Eksportrådet og Danish Food Cluster 9. juni den store konference ”Global Gateway to Food Export 2015”, hvor virksomhederne ikke bare vil få inspiration til innovation og eksport, men også får individuelle 1-til-1 møder med de deltagende sektoransvarlige eksportrådgivere fra de rekordmange repræsenterede eksportmarkeder.

”Fødevareklyngen får herved en helt unik mulighed for på en enkelt eftermiddag at afstemme eksportstrategier med faktiske markedsmuligheder og regelværk på en lang række markeder i 1-til-1 samtaler med Udenrigstjenestens sektoreksperter i de pågældende lande,” siger ministerråd Claus Hermansen, global teamleder for Udenrigsministeriets fødevareteam.

For Danish Food Cluster, der har som mål at styrke fødevareinnovation og synliggøre den danske fødevareklynge, er dagen også en mulighed for at vise bredden i fødevareklyngen.

”Et tæt samarbejde med Eksportrådet giver ikke bare fødervarevirksomheder direkte adgang til de vigtigste markeder. Eksportrådet er også med til at skabe synlighed om den danske fødevareklynge i hele verden,” siger CEO Lone Ryg Olsen.

Om Global Gateway to Export:
Afholdes for andet år i træk på Koldkærgård i Skejby ved Aarhus af Danish Food Cluster og Eksportrådet i partnerskab med Dansk Industri Fødevarer, Landbrug & Fødevarer, Eksportforeningen og Væksthus Midtjylland.

Læs mere om konferencen her

Læs mere om Danish Food Cluster her

For yderligere information kontakt:
Claus Hermansen, Eksportrådet, tlf: 5077 8662
Lone Ryg Olsen, Danish Food Cluster, tlf: 2076 7679