Spring til indhold

EU udskriver adgangsprøve for administrationschefer til EU-delegationer (AST4)

10.04.2015  10:33

Arbejdet som administrationschef indebærer daglig administration af EU-delegationen, herunder ansvar for personale og sikkerhedsspørgsmål, budgettering og budgetopfølgning, logistik, indkøb og vedligeholdelse af bygninger. For at komme i betragtning skal man have flere års relevant erhvervserfaring og – da stillingerne er fordelt på EU-delegationerne rundt om i verdenen – være klar til at bo i de respektive lande.

Læs mere om stillingernes indhold på EPSOs (European Personnel Selection Office) hjemmeside her: Heads of Administration

Ansøgning skal sendes elektronisk via EPSOs hjemmeside senest tirsdag den 12. maj 2015 kl. 12:00 Bruxelles-tid i overensstemmelse med instruktionen på hjemmesiden. Det anbefales at gå i gang med ansøgningsprocessen i god tid, da processen typisk kan tage lidt tid. Bemærk: ansøgninger modtaget efter kl. 12:00 tages ikke i betragtning.

For at kunne ansøge kræves statsborgerskab i et EU-land. Desuden kræves en videregående uddannelse indenfor forvaltning, finansiering eller regnskab efterfulgt af mindst 6 års relevant erhvervserfaring eller en ungdomsuddannelse efterfulgt af mindst 9 års relevant erhvervserfaring. Det er endelig et krav, at man behersker mindst ét officielt EU-sprog fuldt ud og har arbejdskendskab til enten engelsk eller fransk.

Kontakt
Yderligere oplysning kan fås hos fuldmægtig Allan Toft (alltof@um.dk)Seneste nyt

    Se alle