Spring til indhold

Mogens Jensen, handels- og udviklingsministerens taler og artikler

For taler er det det talte ord, der gælder.
 • Tale til det diplomatiske korps

  Den 10. marts mødtes Handels- udviklingsminister Mogens Jensen med det diplomatiske korps

 • Ny strategisk platform for innovative partnerskaber til fremme af bæredygtig vækst

  Tale ved handels- og udviklingsministeren på åbent kick-off dialogmøde den 16. december 2014 i Udenrigsministeriet vedrørende udvikling af ny strategisk platform for innovative partnerskaber og nye erhvervsinstrumenter til fremme af bæredygtig vækst i udviklingslandene

 • Speech by Mogens Jensen at Global Media Freedom Conference

  Speech by Minister of Trade and Development Cooperation, Mr Mogens Jensen, at conference in Copenhagen on media freedom and the media's role in civic discourse. More than 80 editors and journalists from around the world attended the conference on 30 April 2015.

 • Vision of the Danish Government to promote sustainable global value chains

  Speech by Minister for Trade and Development Cooperation Mr Mogens Jensen at the high level conference: ‘Promoting sustainable global value chains through Public-Private Dialogue’ 10 March 2015.

 • Tale ved Folketingshøring om Danmark udviklingssamarbejde den 27. januar 2015

  Handels- og udviklingsministeren giver sit svar på, hvad der virker i dansk udviklingssamarbejde, og hvad der vil virke i fremtiden. Det talte ord gælder.

 • Det er ikke regeringens forslag at sende flygtninge til Kenya

  I et læserbrev bragt i den kenyanske avis, Daily Nation, slår handels- og udviklingsminister Mogens Jensen fast, at den danske regering ikke har nogen planer om at sende flygtninge til Kenya.  

 • Hvad er Danmarks svar på de globale udfordringer?

  Indlæg af udenrigsminister Martin Lidegaard og handels- og udviklingsminister Mogens Jensen i Jyllands-Posten den 27. august 2014.

 • Mere Danmark i verden

  Kronik af udenrigsminister Martin Lidegaard og handels- og udviklingsminister Mogens Jensen i Politiken den 27. august 2014.

 • Vi skal bekæmpe fattigdom ved at skabe arbejdspladser

  Artikel i Jyllands-Posten den 8. marts af Mogens Jensen handels- og udviklingsminister.Det danske udviklingssamarbejde går gennem en fortsat prioritering af vækst og beskæftigelsesprogrammer.

 • Frihandelsaftale vil gavne den danske lønmodtager

  Af handels- og udviklingsminister Mogens Jensen og forbundsformænd for LO Harald Børsting, 3F Per Christensen, Dansk Metal Claus Jensen, FOA Dennis Kristensen og HK Kim Simonsen.

 • Fem veje til en aktivistisk udviklingspolitik

  "I stedet for at skære ned på udviklingsbistanden skal vi øge og koncentrere indsatsen og invitere virksomheder, foreninger, skoler og den enkelte borger med i samarbejdet." Kronik i Berlinske 19. august af handels og udviklingsminister Mojens Jensen

 • Også vækst i ulandene

  Indlæg i Børsen den 9. juli 2014 af Mogens Jensen, handels- og udviklingsminister

 • Anstændige vilkår i vækstlandene

  Indlæg i Information den 1. april 2014 af Mogens Jensen, handels- og udviklingsminister og Mette Frederiksen, beskæftigelsesminister.

 • Handel og udvikling skaber velfærd

  Kronik i Berlingske den 20. marts 2014 af Mogens Jensen Handels- og udviklingsminister, Karsten Dybvad Administrerende direktør DI og Henrik Stubkjær Generalsekretær Folkekirkens Nødhjælp. Vækst. Et permanent job er den bedste vej ud af fattigdom. Vi vil gerne fastholde EUs fokus på at give fri markedsadgang til de mindst udviklede udviklingslande og gunstige markedsvilkår kombineret med et bredere partnerskab om udvikling, regional integration og institutionsopbygning til udviklingslandene.

 • "Vinderne er de danske lønmodtagere"

  Kronik af handels- og udviklingsminister Mogens Jensen og formand for LO Harald Børsting. Bragt i Jyllands-Posten den 8. april 2014.

 • Vi fører økonomisk diplomati

  Indlæg i Børsen 15. maj 2014 af udenrigsminister Martin Lidegaard og handels- og udviklingsminister Mogens Jensen

 • "Historisk statsbesøg til verdens folkerigeste nation"

  Kronik af udenrigsminister Martin Lidegaard, uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen, fødevareminister Dan Jørgensen og handels- og udviklingsminister Mogens Jensen. Bragt i Frederiksborg Amts Avis den 22. april 2014 og i Nordjyske Stiftstidende og Jyske Vestkysten den 23. april 2014.

 • "Rwanda – aldrig igen?"

  Kronik af udenrigsminister Martin Lidegaard og handels- og udviklingsminister Mogens Jensen. Bragt i Kristeligt Dagblad den 4. april 2014.

Vis filtreringsmuligheder
PERIODE
Fra
Til