Spring til indhold

EU-adgangsprøve for jurister med speciale i konkurrenceret

30.10.2014  10:59
Ønsker du at arbejde med EU's konkurrenceret i et multinationalt miljø i hjertet af EU? Så bør du læse videre her. For EU har netop udskrevet en adgangsprøve for jurister.

Europa-Kommissionen er på udkig efter jurister, som er specialiseret i europæisk konkurrenceret.

Kandidater skal have mindst 6-års erhvervserfaring og en akademisk baggrund i konkurrenceregler. Derudover skal man have dokumenterede evner for analyse af konkurrencesager samt retslig vurdering i henhold til konkurrenceregler og procedurer.

Jobbet vil bestå af analysearbejdet i relation til EU antitrust, fusioner og statsstøttepolitik samt udførelse af administrative-, rådgivende- og tilsynsopgaver i relation til konkurrencepolitikken i EU.

Læs mere om stillingsindhold på EPSOs (European Personnel Selection Office) hjemmeside her: Competition Lawyers.

Tilmelding skal ske elektronisk via EPSOs hjemmeside fra torsdag den 23. oktober og frem onsdag den 25. november 2014 kl. 12.00 Bruxelles-tid i overensstemmelse med instruktionen på hjemmesiden. Det anbefales, at gå i gang med ansøgningsprocessen i god tid, da tilmeldingsprocessen typisk tager lidt tid – og for at undgå tekniske udfordringer ved sen tilmelding. Tilmelding kan ske her: Tilmelding til adgangsprøve competition lawyers.

Hjemmesiden giver ligeledes en række oplysninger om karrieremuligheder og arbejdsopgaver i EU's institutioner. Desuden indeholder hjemmesiden link til EU's officielle meddelelse om adgangsprøven, der rummer en detaljeret gennemgang af adgangsprøvens indhold og format, tillige med de fornødne kvalifikationskrav for at tilmelde sig prøven.

For at kunne tilmelde sig adgangsprøven er det et krav, at man er statsborger i et EU-land og har diplom fra en universitetsuddannelse (kandidatniveau - AD7). Det er endelig et krav, at man behersker mindst ét officielt EU-sprog fuldt ud (f.eks. dansk) og har arbejdskendskab til et af EU's hovedsprog, i.e. engelsk, fransk eller tysk.

Kontakt
Yderligere oplysning kan fås hos specialkonsulent Ane Andersen (aneand@um.dk)Seneste nyt

    Se alle