Spring til indhold

EU-adgangsprøve for specialister indenfor databeskyttelse

06.11.2014  14:52
Har du erfaring indenfor databeskyttelse og mangler du nye udfordringer? EU søger i øjeblikket kandidater til EDPS.

EPSO har udskrevet en adgangsprøve for specialister inden for databeskyttelse - primært databeskyttelse relateret til offentlig administration – til ansættelse hos The European Data Protection Supervisor (EDPS).

EDPS er en uafhængig tilsynsmyndighed, som skal sikre, at EU’s institutioner overholder databeskyttelseslovgivningen ifbm. behandling af personoplysninger, udvikling af nye politikker o.l. EDPS er placeret i Bruxelles, men arbejdet strækker sig ud over hele Europa og verden.

Den rette kandidat har en bachelorgrad (AD6) i jura e.l. samt en certificeret uddannelse i databeskyttelse (IAPP, EIPA, GDD eller tilsvarende). Derudover kræves mindst tre års erhvervserfaring indenfor det juridiske område, hvoraf mindst halvdelen skal være fokuseret på databeskyttelse i den offentlige administration.

Læs mere om stillingsindhold på EPSOs (European Personnel Selection Office) hjemmeside her:Data Protection Specialists

Tilmelding kan ske elektronisk via EPSO fra den torsdag den 6. november og frem til tirsdag den 9. december kl. 12.00 Bruxelles-tid i overensstemmelse med instruktionen på hjemmesiden. Det anbefales, at gå i gang med ansøgningsprocessen i god tid, da tilmeldingsprocessen typisk tager lidt tid – og for at der undgås tekniske udfordringer ved sen tilmelding. Tilmelding kan ske her: Tilmelding til adgangsprøve for Data Protection Specialists 

Hjemmesiden giver ligeledes en række oplysninger om karrieremuligheder og arbejdsopgaver i EU's institutioner. Desuden indeholder hjemmesiden link til EU's officielle meddelelse om adgangsprøven, der rummer en detaljeret gennemgang af adgangsprøvens indhold og format, tillige med de fornødne kvalifikationskrav for at tilmelde sig prøven.

For at kunne tilmelde sig adgangsprøven er det et krav, at man er statsborger i et EU-land. Det er endelig et krav, at man behersker mindst ét officielt EU-sprog fuldt ud (f.eks. dansk) og har arbejdskendskab til et af EU's hovedsprog, i.e. engelsk, fransk eller tysk.

Kontakt
Yderligere oplysning kan fås hos specialkonsulent Ane Andersen (intstill@um.dk)Seneste nyt

    Se alle