Spring til indhold

En international karriere i en af EU's finansielle institutioner?

09.10.2015  16:12
Få inspirerende oplæg om karrierevejene ind i EU's finansielle institutioner - Den Europæiske Centralbank (ECB), Den Europæiske Investeringsbank (EIB) og Den Europæiske Investeringsfond (EIF). Hør om arbejdet i institutionerne og hvilke kompetencer, der lægges vægt på i forbindelse med ansøgninger.

DJØF og Udenrigsministeriet afholder tirsdag den 3. november 2015 i Eigtveds Pakhus et karrierearrangement mellem kl. 16:30 og 19:00, hvor der sættes fokus på EU's finansielle institutioner. Du vil få mulighed for at høre nærmere om de finansielle institutioners mål, daglige arbejde og fremtidige udfordringer.

Kristian Kjeldsen, underdirektør i Danmarks Nationalbank, kommer og fortæller om de finansielle institutioners betydning for Danmark, og vigtigheden af også at have danskere ansat der. Fra den Europæiske Centralbank kommer Søren Beier, Head of Recruitment and Compensation Division, og fra den Europæiske Investeringsbank deltager Kim Kreilgaard, Head of Division, Banks, Corporates and Financial Instruments, Baltic Sea and Northern Europe Department.

Yderligere oplysninger om arrangementet kan fås her.Seneste nyt

    Se alle