Spring til indhold

EU-adgangsprøve for økonomer indenfor Corporate Finance

30.10.2014  11:05
Kan du lide at arbejde med finansielle analyser og ønsker du at arbejde i en multinational organisation? EU har udskrevet en adgangsprøve for økonomer inden for Corporate Finance.

EU har udskrevet en adgangsprøve for økonomer med ekspertise og erhvervserfaring indenfor Corporate Finance og finansielle analyser. Der søges som udgangspunkt personer med 6 årserhvervserfaring og akademisk baggrund indenfor økonomiske analyse af konkurrencepolitiske sager.

Arbejdsområderne omfatter bl.a. EU anti-trust, fusioner og statsstøttepolitik med opgaver af administrativ og rådgivende karakter samt tilsyn med konkurrencepolitikken. Kommissionen er primært baseret i Bruxelles og Luxembourg, men qua ens arbejdsområde vil arbejdet omfatte såvel Europa som resten af verden.

Læs mere om stillingsindhold på EPSOs (European Personnel Selection Office) hjemmeside her: Corporate Finance

Tilmelding kan ske elektronisk via EPSO fra den torsdag den 23. oktober og frem til onsdag den 25. november kl. 12.00 Bruxelles-tid i overensstemmelse med instruktionen på hjemmesiden. Det anbefales, at gå i gang med ansøgningsprocessen i god tid, da tilmeldingsprocessen typisk tager lidt tid – og for at der undgås tekniske udfordringer ved sen tilmelding. Tilmelding kan ske her: Tilmelding til adgangsprøve for Corporate Finance 

Hjemmesiden giver ligeledes en række oplysninger om karrieremuligheder og arbejdsopgaver i EU's institutioner. Desuden indeholder hjemmesiden link til EU's officielle meddelelse om adgangsprøven, der rummer en detaljeret gennemgang af adgangsprøvens indhold og format, tillige med de fornødne kvalifikationskrav for at tilmelde sig prøven.

For at kunne tilmelde sig adgangsprøven er det et krav, at man er statsborger i et EU-land og har diplom fra en universitetsuddannelse (kandidatniveau - AD7). Det er endelig et krav, at man behersker mindst ét officielt EU-sprog fuldt ud (f.eks. dansk) og har arbejdskendskab til et af EU's hovedsprog, i.e. engelsk, fransk eller tysk.

Kontakt
Yderligere oplysning kan fås hos specialkonsulent Ane Andersen (intstill@um.dk)Seneste nyt

    Se alle