Spring til indhold

Deltag i en træningssamling i concoursens første del: Stopprøven

07.04.2017  10:29
Har du søgt (eller påtænker du at søge) EU's ansættelsesprøve, concoursen i 2017? Så kan du få hjælp til selvhjælp ved at deltage i en træningssamling i concoursens første del, stopprøven. Træningssamlingen finder sted i Odense.

Er du interesseret  for at arbejde med internationale forhold. EU's personaleudvælgelseskontor EPSO har udskrevet generalist adgangsprøve ”concours’en”, og hvis du er interesseret i at søge, vil Udenrigsministeriet og Djøf gerne støtte dig i dine bestræbelser på at bestå generalist concoursens første del, stopprøven. Vi tilbyder en træningssamling for højt kvalificerede og motiverede deltagere organiseret af den franske administrationsskole ENA (École Nationale d'Administration). ENA har specielt udviklet et træningsforløb til netop forberedelse af EU's adgangsprøver, hvor du via dedikeret træning med ENA-eksperter vil komme igennem de enkelte dele af prøverne.

Vi ved, det er svært for danskerne at komme igennem første del af adgangsprøven, som er en stopprøve med tre tests. Bliver du en del af vores træningssamling, vil du både få undervisning fra eksperter i concoursen og blive en del af en studiegruppe, hvor I træner og støtter hinanden i processen frem til stopprøven. Det er vigtigt, at du er topmotiveret og indstillet på at øve dig i de forskellige discipliner.

Der er 30 pladser på denne træningssamling, og kun de allermest kvalificerede og motiverede ansøgere vil blive udvalgt til at deltage. Deadline for tilmelding er 23. april 2017.

Det er et krav for deltagelse, at du forinden har udfyldt din ansøgning til concoursen 2017 til EU’s personalekontor, EPSO.

Har du tidligere ansøgt om deltagelse i et træningsforløb, men fik afslag, og ønsker at ansøge denne træningssamlingen, skal du udfylde ansøgningen på ny.

Tid: Fredag den 5. maj fra kl. 16.00 til 20.00 og lørdag den 6. maj fra kl. 9.00 til 17.30
Sted: Syddansk Universitet, lokale U81. Campusvej 55. 5230 Odense M.

Læs mere om træningssamlingen, hvad det kræver - og hvordan du tilmelder dig

Hvis du er interesseret i concours-forberedelsesmateriale, klik her.Seneste nyt

    Se alle