Spring til indhold

EU udskriver AST-adgangsprøve for sprogassistenter

04.05.2016  09:48

Arbejdet som sprogassistent ved EU’s institutioner er ganske varierende, men omfatter primært administrative, tekniske og uddannelsesmæssige opgaver primært i samarbejde med sprogmedarbejdere og justlingvister. Der vil hovedsageligt være tale om bistand i forbindelse med oversættelses- og revisionsopgaver, færdiggørelse af komplekse oversættelsesopgaver, fungere IT-helpdesk, koordinere sagsgangen for dokumenter mv. De ledige stillinger er placeret i Luxembourg.

Læs mere om stillingernes indhold på EPSO’s (European Personnel Selection Office) hjemmeside

Ansøgning skal sendes elektronisk via EPSO’s hjemmeside senest tirsdag d. 31. maj 2016 kl. 12.00 Bruxelles-tid i overensstemmelse med instruktionen på hjemmesiden. Det anbefales, at gå i gang med ansøgningsprocessen i god tid, da processen typisk tager lidt tid. Bemærk, at ansøgninger modtaget efter kl. 12.00 tages ikke i betragtning.

For at kunne ansøge er det et krav, at man er statsborger i et EU-land. Det er endvidere et krav, at man har afsluttet en videregående uddannelse eller afsluttet en ungdomsuddannelse, som giver adgang til en videregående uddannelse og mindst 3 års erhvervserfaring med relevante arbejdsopgaver. Det er endelig et krav, at man behersker dansk på minimum C2-niveau (sprog 1) og har arbejdskendskab til et af EU-institutionernes vigtigste arbejdssprog (minimum B2-niveau) engelsk, tysk eller fransk (sprog 2).

Kontakt
Yderligere oplysninger kan fås hos fuldmægtig Allan Toft (intstill@um.dk)Seneste nyt

    Se alle