Spring til indhold

Kursus i prøve til EUs evalueringscenter vedr AC generalistprøven 2014 - aflyst!

07.10.2014  16:35
Udenrigsministeriet har i år fået mulighed for at tilbyde kursus til kandidater, der går videre til anden del af EUs adgangsprøve for AC-generalister. Kurset afholdes den 22. - 23. oktober i Udenrigsministeriet. Tilmelding nødvendig.

Er du en af de 273 danskere, der gik op til første del af EU's adgangsprøve for AC-generalister i maj/juni, så har du sandsynligvis fået dit prøve-resultat fra EPSO nu. Tillykke til jer der har bestået - og held og lykke næste gang til jer, der tager en prøve mere.

At bestå er dog ikke det samme som, at man går videre til andel del af adgangsprøven - dvs. prøven i evalueringscenteret. EU har kun ressourcer til at indbyde 2½ gange så mange kandidater, som de skal bruge i sidste ende, til denne anden prøve. Kravet for at komme videre til evalueringscentret kan derfor meget vel ligge på 80-85% rigtige svar.

Kandidater, der har bestået med tilstrækkelig højt antal rigtige svar, vil blive kontaktet af EPSO med invitation til at deltage i prøven i evalueringscentret - sandsynligvis inden længe.

Som noget særligt har Udenrigsministeriet i år fået mulighed for at tilbyde et kursus til de kandidater, der går videre til evalueringscentret. Så er du en af dem der inviteres til evalueringscentret opfordres du til at kontakte specialkonsulent Ane Andersen i Udenrigsministeriets HR-afdeling.

Kurset har en varighed af 1½ dag, hvor en specialist i EUs adgangsprøver fra den franske forvaltningshøjskole ENA (Ecole nationale d'administration) vil gennemgå både teoretisk og via praktiske øvelser de fire delområder, som prøven omfatter. Kurset foregår på engelsk og afvikles i Udenrigsministeriets lokaler den 22. - 23. oktober 2014.

Bindende tilmelding skal ske til intstill@um.dk senest fredag den 17. oktober 2014. Der skal ved tilmeldingen anføres, om man er ansat i centraladministrationen, under uddannelse (og hvor) eller andet. Der kræves minimum 5 tilmeldte for at kurset kan gennemføres. Ved færre deltagere kan kurset ikke gennemføres grundet de praktiske øvelser og gruppediskussioner.

Kontakt

Yderligere oplysning kan fås hos specialkonsulent Ane Andersen (aneand@um.dk)

 

 Seneste nyt

    Se alle