Spring til indhold

EU udskriver adgangsprøve for læger (AD11)

12.06.2015  14:54
Ønsker du at arbejde som læge for Europa-Kommissionen? Så bør du læse videre her, idet EU har udskrevet en adgangsprøve for læger.

Europa-Kommissionen er på udkig efter læger med flere års erfaring til bl.a. at gennemføre lægeundersøgelse af kommissionens ansatte; yde rådgivning og stå for interne sundhedskampagner mv.

Kandidater skal have minimum 12 års relevant erhvervserfaring kombineret med mindst en 4 årig medicinsk universitetsuddannelse samt diplom på en efterfølgende specialisering.

Læs mere om stillingsindholdet på EPSO’s (European Personnel Selection Office) hjemmeside her: Doctors.

Tilmelding kan ske elektronisk via EPSO’s hjemmeside frem til og med tirsdag den 7. juli 2015 kl. 12.00 Bruxelles-tid i overensstemmelse med instruktionen på hjemmesiden. Det anbefales, at gå i gang med ansøgningsprocessen i god tid, da tilmeldingsprocessen typisk tager lidt tid – og for at undgå tekniske udfordringer ved sen tilmelding.

EPSO’s hjemmeside indeholder link til EU's officielle meddelelse om adgangsprøven, der rummer en detaljeret gennemgang af adgangsprøvens indhold og format, tillige med de fornødne kvalifikationskrav for at tilmelde sig prøven.

For at kunne tilmelde sig adgangsprøven er det et krav, at man er statsborger i et EU-land og har en medicinsk universitetsuddannelse. Det er endelig et krav, at man behersker mindst ét officielt EU-sprog fuldt ud (f.eks. dansk) og har arbejdskendskab til EU's hovedsprog, i.e. engelsk, fransk eller tysk.

Yderligere oplysning kan fås hos fuldmægtig Allan Toft (intstill@um.dk).Seneste nyt

    Se alle