Spring til indhold

Fuldmagter

Private dokumenter, så som fuldmagter, skal påtegnes af en notar ved en byret, forud for legalisering. Notaren bevidner din underskrift på baggrund af fremvisning af gyldig legitimation, der bekræfter din person.

Private dokumenter, der skal legaliseres skal i udgangspunktet være udfærdigede på enten dansk eller engelsk. Det er dog muligt at udarbejde den danske/engelske udgave samt udgaven på det tredje sprog på samme dokument, evt. som en dobbeltkolonne.

OBS: Vi legaliserer ikke dokumenter udfærdiget og notarpåtegnet i andre lande (se her). Vi kan kun legalisere dokumenter udfærdiget og notarpåtegnet i Danmark. Dokumenter udstedt i andre lande skal legaliseres i det pågældende land af den kompetente myndighed (typisk landets udenrigsministerium). 

Hvordan får jeg Apostillen/legaliseringen?

Når du har sørget for overstående, skal du bestille og betale for Apostillen/legaliseringen samt evt. returporto via vores webshop.

Find vejledning til webshoppen her.

Når du har sørget for ovenstående og har foretaget et køb gennem webshoppen, skal du gøre én af følgende:

  • Møde op på Legaliseringskontoret, i åbningstiden, med det originale, notarpåtegnede dokument. Husk kvitteringen for købet. Dokumentet vil blive legaliseret, mens du venter.
  • Sende os det notarpåtegnede underskrevne dokument med posten og vedlægge kvitteringen for købet (husk returporto). Behandlingstiden for dokumenter modtaget med posten er op til 5 arbejdsdage, fra vi modtager dokumentet på kontoret. Derefter sender vi dokumentet retur med den valgte leveringsmetode.

Webshop: Klik her

Vejledning til webshop: Klik her

Pris:

Prisen for en Apostille/legalisering er DKK 200 per dokument 

 

Telefontider:

Mandag - onsdag: kl. 14.00-15.00

Telefonnummer: +45 3392 1233

 

Lukkedage i 2020-2021:

9. april - 10. april
13. april

8. maj

21. maj

1. juni

5. juni
24. december - 3. januar 2021

 

Kontakt information:

Asiatisk Plads 2

1448 København K

Telefon: +45 33921233

E-mail: legalisering@um.dk

 

 

For at se hvor legaliseringskontoret ligger, klik her