Spring til indhold

Udskrift fra Erhvervsstyrelsen

Har du behov for at få legaliseret et udskrift fra Erhvervsstyrelsen, skal du enten:

 1. Hente et udskrift med digital signatur hos cvr.dk, og uploade det direkte på vores webshop, hvor du foretager betalingen for Apostillen. Du kan finde en vejledning til, hvordan du henter udskriftet i menuen nedenunder.


  OBS:
  Inden du foretager købet ,skal du tage stilling til, om du ønsker at modtage Apostillen som E-Apostille eller som fysisk Apostille. Vær opmærksom på, at en E-Apostille ikke stemples og underskrives af Udenrigsministeriet med en fysisk/våd underskrift, og du bør derfor undersøge, om landet, du skal bruge dokumentet hos, godtager en E-Apostille. 

  Når du har gennemført betalingen på webshoppen og uploadet dokumentet, skal du gøre én af følgende:

  • Møde op på vores kontor i åbningstiden og afhente det legaliserede dokument. Husk at medbringe kvitteringen for købet.
  • Betale for returporto gennem webshoppen og dermed få os til at sende dokumentet retur til en ønsket adresse.
  • Få apostillen sendt som E-Apostille direkte retur i din browser. Du må ikke lukke dit browservindue, da du ellers ikke vil modtage din apostille. Apostillen er kun tilgængelig i browseren lige efter købet er foretaget. Lukkes browseren vil Apostillen ikke kunne hentes igen. Dette er af hensyn til dine personfølsomme data.

 2. Få et udskrift gennem Erhvervsstyrelsen som stempel og underskrives af myndigheden med en original fysisk/våd signatur. En kopi eller et scan af underskriften godtages ikke. Herefter foretager du købet i vores webshop.

       Når du har foretaget købet skal du gøre én af følgende:

 • Møde op på vores kontor i åbningstiden med det originale dokument. Husk at medbringe kvitteringen for købet. Dokumentet vil blive legaliseret med det samme.
 • Sende os det originale underskrevne dokument med posten og vedlægge kvitteringen for købet (husk returporto). Behandlingstiden for dokumenter modtaget med posten er 3-5 arbejdsdage fra vi modtager dokumentet på kontoret. Derefter sender vi dokumentet retur med den valgte leveringsmetode.

Find vejledning til webshoppen her.

Fold alle afsnit ud
Fold alle afsnit ind

Vejledning til at hente udskrift fra cvr.dk med digital signatur

Du kan downloade en udskrift fra Erhvervsstyrelsen med en digital signatur på cvr.dk. som du efterfølgende kan uploade direkte til vores webshop.

Dette gør du således:

1) Gå ind på cvr.dk og indtaste relevant CVR-nummer i feltet: 
 2) Vælg derefter de felter du vil have med ved at klikke på ikonet markeret med rødt, så feltet folder sig ud:3) Derefter vælger du ”Erhvervsstyrelsens signatur”:


4) Derefter vælger du at gemme de åbne bjælker:

5) Afslutningsvis gemmes udskriftet på din PC. Her kan uploade udskriftet uploades direkte i vores webshop i forbindelse med, at du foretager dit køb.

 

Fold alle afsnit ud
Fold alle afsnit ind

Webshop: Klik her

Vejledning til webshop: Klik her

Pris:

Prisen for en Apostille/legalisering er DKK 200 per dokument 

 

Telefontider:

Mandag - onsdag: kl. 14.00-15.00

Telefonnummer: +45 3392 1233

 

Lukkedage i 2020-2021:

9. april - 10. april
13. april

8. maj

21. maj

1. juni

5. juni
24. december - 3. januar 2021

 

Kontakt information:

Asiatisk Plads 2

1448 København K

Telefon: +45 33921233

E-mail: legalisering@um.dk

 

 

For at se hvor legaliseringskontoret ligger, klik her