Spring til indhold

Rejsevejledninger - Historiske data

Her på siden kan du finde en oversigt over sikkerhedsniveauerne i vores rejsevejledninger på baggrund af modellerne for opdatering af rejsevejledninger.

Udenrigsministeriet har alle tidligere versioner af rejsevejledninger gemt i sit arkiv. Hvis du har brug for en kopi af en bestemt rejsevejledning, skal du skrive til os på bbb@um.dk med angivelse af emnet ”Udlevering af Rejsevejledninger”.

Som udgangspunkt til og med den 20. april 2021 er rejsevejledningen for hele verden skærpet fra ’orange’ (alle unødvendige rejser frarådes) til ’rød’. Det vil sige, at alle rejser til hele verden frarådes. Skærpelsen sker som led i smittehåndteringen med coronavirus/COVID-19 i Danmark, hvor begrænsning af rejseaktivitet er et væsentligt element i indsatsen for at have kontrol med smittespredningen, samtidig med at mutationer af coronavirus forekommer i flere lande. 

Dette betyder samtidig betyder at modellerne for opdatering af rejsevejledningerne for EU/Schengen og tredjelande midlertidigt er suspenderet, og denne side opdateres derfor ikke. Dette gælder som udgangspunkt til og med den 20. april 2021.

2020

UM Coronavirus/COVID-19 kortdata - 11. december 2020 

UM Coronavirus/COVID-19 kortdata - 25. december 2020 

HENT APP'EN REJSEKLAR

Hvor du rejser hen, er din egen beslutning og dit eget ansvar. Udenrigsministeriet kan ikke holdes ansvarlig for oplysningerne her på siden.

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne og afgør, om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du undersøger de aktuelle, lokale regler og retningslinjer, inden du rejser.

Udenrigsministeriet kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på hjemmesiden.