Spring til indhold

Cypern

Vi anbefaler, at du kontakter Cyperns ambassade og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit ansvar at overholde reglerne.

Myndighederne i Cypern har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres ind- og udrejse:   

  • Visumfri i indtil 90 dage.
  • Passet skal være gyldigt under opholdets varighed.
  • Forlængede danske pas anerkendes ved både ind- og udrejse.
  • Danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes ved både ind- og udrejse.

Særlige bemærkninger:
Ovenstående oplysninger gælder ikke for rejser til det nordlige Cypern. EU's regelsæt er suspenderet i området, der er under de facto tyrkisk-cypriotisk administration. Indrejse i Cypern via det nordlige Cypern anses af Republikken Cyperns regering som værende ulovlig. For nærmere oplysninger henvises til ambassaden i Athens hjemmeside med oplysninger om Cypern.

Redigeret: 2. maj 2019

 

 

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

 

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.