Spring til indhold

Filippinerne

Vi anbefaler, at du kontakter Filippinernes ambassade i Danmark og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit ansvar at overholde reglerne.

___________________________________________________________________________________________________

OBS! CORONAVIRUS/COVID-19. MULIGE INDREJSERESTRIKTIONER I ANDRE LANDE.

Vi gør opmærksom på, at oplysningerne om pas- og visumreglerne kan være ændret på grund af at landet har indrejserestriktioner som følge af coronavirus/Covid-19. Det kan f.eks. i form af indrejseforbud eller krav om visum for danske statsborgere.

Skal du rejse, råder vi dig derfor til at kontakte landets ambassade i Danmark, som vil kunne svare på, om der er rejserestriktioner for danskere på grund af coronavirus/Covid-19. Se kontaktoplysninger til de udenlandske ambassader i Danmark.

Du kan også finde nyttig information om rejserestriktioner, karantæneregler m.m. for danskere på de danske ambassader i udlandets hjemmesider.

________________________________________________________________________________________________________

 

Myndighederne i Filippinerne har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres ind- og udrejse:

  • Visumfri i indtil 30 dage.
  • Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.
  • Der skal fremvises gyldig returbillet ved indrejse.
  • Ophold kan søges forlænget i Filippinerne hos Bureau of Immigration. Ved ophold ud over 30 dage skal man registreres og afgive fingeraftryk.
  • Særlige regler gælder for børn under 15 år, der rejser alene. Kontakt venligst den filippinske ambassade eller konsulat for nærmere afklaring heraf.
  • Danske provisoriske pas anerkendes for indrejse såvel som udrejse.
  • Efter ophold ud over 6 måneder skal der før udrejse søges om Emigration Clearance Certificate hos Bureau of Immigration.

Revideret den 24. januar 2019

 

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

 

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.