Spring til indhold

Gambia

Vi anbefaler, at du kontakter immigrationsmyndighederne eller Gambias ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler. Det er dit ansvar at overholde reglerne.

Gambias myndigheder har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres indrejse i landet:

  • Visumfri i indtil 28 dage ved turistbesøg med mulighed for forlængelse hos immigrationsmyndighederne 
  • Visumfri i indtil 7 dage ved forretningsbesøg.
  • Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.
  • Der kræves retur- eller videregående billet

Redigeret den 22. oktober 2019

 

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

 

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.