Spring til indhold

Georgien

Vi anbefaler, at du kontakter Georgiens ambassade og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit ansvar at overholde reglerne.

Myndighederne i Georgien har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres ind- og udrejse:

  • Visumfri i maksimalt 1 år. 
  • Forlængede danske pas anerkendes ved ind- og udrejse.
  • Danske provisoriske pas anerkendes både ved ind- og udrejse.
  • Status ift. EU-nødpas er pt. ikke formelt oplyst, men flere rejsende beretter at have rejst ind såvel som ud på EU-nødpas.
  • Pas skal være gyldige under opholdets varighed.

Opdateret den 30. januar 2019

 

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

 

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.