Spring til indhold

Haiti

De haitianske myndigheder har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres indrejse i landet. 

Det er dit eget ansvar at overholde ind- og udrejsereglerne. Du kan eventuelt kontakte Haitis ambassade for at få bekræftet nedenstående.

  • Visumfrit ophold i maksimalt 90 dage.
  • Opholdet kan du søge om at forlænge med yderligere 90 dage, mens du er i landet.
  • Passet skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsedatoen.
  • Danske provisoriske pas (nødpas) anerkendes til udrejse.
  • EU-nødpas anerkendes til udrejse.
  • Du skal ved indrejse betale en turist-skat (ca. 10 USD).

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den haitianske ambassade for at få oplyst, hvilke regler gælder for deres indrejse.

Udenrigsministeriet bestræber sig på, at oplysningerne på hjemmesiden er opdaterede, korrekte og dækkende. Udenrigsministeriet kan imidlertid ikke drages til ansvar for eventuelle problemer opstået i forbindelse med ind- og udrejse uanset oplysningerne på hjemmesiden.

Det er dit eget ansvar at sikre, at du overholder et andet lands ind- og udrejseregler. Det er det enkelte lands myndigheder, som fastlægger ind- og udrejsereglerne for landet, og det er dem, der kan afgøre, om du opfylder kravene. Derfor anbefales det, at du kontakter det pågældende lands myndigheder forud for din rejse for bl.a. at sikre, at dit pas er gyldigt, og at du opfylder evt. visumkrav. Sådanne oplysninger kan du bl.a. få fra en ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til.

Opdateret 07-06-2018.

Information og kontakt:

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

 

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.