Spring til indhold

Israel

Vi anbefaler, at du kontakter de israelske myndigheder og spørger, hvad de aktuelle regler er for danskeres ind- og udrejse. Det er dit eget ansvar at overholde reglerne.

_______________________________________________________________________________________________________

OBS! CORONAVIRUS/COVID-19. MULIGE INDREJSERESTRIKTIONER I ANDRE LANDE.

Vi gør opmærksom på, at oplysningerne om pas- og visumreglerne kan være ændret på grund af at landet har indrejserestriktioner som følge af coronavirus/Covid-19. Det kan f.eks. i form af indrejseforbud eller krav om visum for danske statsborgere.

Skal du rejse, råder vi dig derfor til at kontakte landets ambassade i Danmark, som vil kunne svare på, om der er rejserestriktioner for danskere på grund af coronavirus/Covid-19. Se kontaktoplysninger til de udenlandske ambassader i Danmark.

Du kan også finde nyttig information om rejserestriktioner, karantæneregler m.m. for danskere på de danske ambassader i udlandets hjemmesider.

_______________________________________________________________________________________________________

De israelske myndigheder har oplyst, at følgende regler gælder:

  • Visumfri i indtil 90 dage.
  • Gyldig returbillet skal forevises.
  • Danske forlængede pas anerkendes både ved ind- og udrejse.
  • Danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes både ved ind- og udrejse.
  • Pas skal være gyldige i 6 måneder ud over opholdets varighed.
  • Stempler i passet fra lande, som Israel ikke har diplomatiske forbindelser med, kan vanskeliggøre ind- og udrejse. Man bør i givet fald som minimum være i lufthavnen 3 timer inden afrejsen.
  • Børn, der ikke rejser sammen med indehaverne af forældremyndigheden, anbefales at medbringe skriftligt samtykke fra indehaverne af forældremyndigheden. Dette er ikke et officielt krav.
  • Adgang til Vestbredden via Israel: Der henvises til det israelske udenrigsministeriums hjemmeside.

Redigeret: 09. maj 2018

 

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

 

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.