Spring til indhold

Japan

Det er dit ansvar at overholde reglerne for ind- og udrejse af Japan. Vi anbefaler derfor, at du evt. kontakter den japanske ambassade og får bekræftet nedenstående oplysninger:

__________________________________________________________________________________

OBS! CORONAVIRUS/COVID-19. MULIGE INDREJSERESTRIKTIONER I ANDRE LANDE.

Vi gør opmærksom på, at oplysningerne om pas- og visumreglerne kan være ændret på grund af at landet har indrejserestriktioner som følge af coronavirus/Covid-19. Det kan f.eks. i form af indrejseforbud eller krav om visum for danske statsborgere.

Skal du rejse, råder vi dig derfor til at kontakte landets ambassade i Danmark, som vil kunne svare på, om der er rejserestriktioner for danskere på grund af coronavirus/Covid-19. Se kontaktoplysninger til de udenlandske ambassader i Danmark.

Du kan også finde nyttig information om rejserestriktioner, karantæneregler m.m. for danskere på de danske ambassader i udlandets hjemmesider.

______________________________________________________________________________________________________

 

De japanske myndigheder har oplyst til os, at følgende regler gælder for danskeres rejse til landet:

  • Visumfri i max. 90 dage.
  • Passet skal være gyldigt under opholdets varighed. 
  • Danske forlængede pas anerkendes for ind- og udrejse.
  • Danske midlertidige (provisoriske) pas anerkendes for ind- og udrejse.
  • EU-nødpas anerkendes for indrejse og udrejse         
  • Rejsende skal afgive fingeraftryk og foto ved indrejsen og vil blive bedt om at redegøre for formålet med besøget.
  • Rejsende skal desuden  være i besiddelse af tilstrækkelige midler til opholdet og kunne fremvise en gyldig, ikke-åben returbillet eller videregående billet.

Redigeret den 18. august 2019.

 

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

 

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.