Spring til indhold

Kap Verde

Vi anbefaler, at du kontakter Kap Verdes ambassade og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit eget ansvar at overholde reglerne.

Vi har fået oplyst, at følgende regler gælder for danskeres ind- og udrejse.

  • Visumfri ved ophold i mindre end 30 dage.
  • Krav om visum, hvis opholdet er ud over 30 dage eller der er tale om flere indrejser.
  • Det er et krav, at du senest 5 dage inden rejsen registrerer din rejse elektronisk på ease.gov.cv. Kravet gælder også selvom du har et visum.
  • Der opkræves en lufthavns sikkerhedsafgift, som skal betales forud for rejsen via ease.gov.cv eller via rejsearrangøren. Kun undtagelsesvis kan betaling ske ved ankomsten.
  • Forlængede danske pas anerkendes ved ind- og udrejse.
  • Danske midlertidige (provisoriske) pas anerkendes ved ind- og udrejse.
  • EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse.
  • Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder ved indrejsen.

Redigeret 27.02.2019

 

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

 

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.