Spring til indhold

Kasakhstan

Vi anbefaler, at du kontakter Kasakhstans ambassade og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit ansvar at overholde reglerne.

Myndighederne i Kasakhstan har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres ind- og udrejse: 

  • Visumfrit ophold i maksimalt 30 dage.
  • Du skal registrere dit ophold i Kasakhstan hos de lokale myndigheder inden for 72 timer efter du er ankommet. Du kan registrere dig enten via dit hotel eller det lokale immigrationskontor.
  • Gyldigheden af dit pas skal være mindst 3 måneder ud over opholdet. Passet skal indeholde mindst to blanke sider.
  • Forlængede danske pas anerkendes til ind- og udrejse.
  • Provisoriske danske pas (nødpas) anerkendes kun til rejse til Danmark.
  • EU-nødpas anerkendes, men de lokale myndigheder anbefaler dansk nødpas i stedet.
  • Hvis du skal rejse ud på et nødpas skal du have et stempel fra de lokale myndigheder før du kan forlade landet.

Har du dansk flygtninge- eller fremmedpas, skal du kontakte Kasakhstans ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for dig.

I Udenrigsministeriet tilstræber vi, at oplysningerne her på siden er korrekte og dækkende. Vi kan ikke drages til ansvar, hvis du får problemer i forbindelse med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er myndighederne i de enkelte lande, der fastlægger reglerne for ind- og udrejse og afgør, om du opfylder reglerne. Vi anbefaler, at du kontakter landets ambassade eller konsulat eller immigrationsmyndighederne i landet og undersøger de aktuelle regler, inden du rejser.

Opdateret den 2. oktober 2018

 

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

 

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.