Spring til indhold

Myanmar

Vi anbefaler, at du kontakter Myanmars myndigheder og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit eget ansvar at overholde reglerne.

___________________________________________________________________________________________________

Du skal være opmærksom på, at der er risiko for smitte med COVID-19 i hele verden, og de forskellige landes indrejseregler kan derfor ændres med kort varsel. Du kan læse om indrejseregler, karantæne- og testkrav på den relevante danske ambassades hjemmeside. Mange lande har fortsat helt eller delvist indrejseforbud for nogle rejsende.

Undersøg også om din rejseforsikring dækker COVID-19 relaterede udgifter inden du rejser. 

_______________________________________________________________________________________________________

Vi har fået oplyst, at følgende regler gælder:

  • Visumpligt.
  • Som følge af coronapandemien er det pt. kun forretningsrejsende på officiel mission, der kan søge om undtagelse til de gældende corona indrejserestriktioner, der medfører at alle visumkategorier i udgangspunktet er midlertidigt suspenderet. Er man forretningsrejsende, der skal på officiel mission til Myanmar, vil man skulle kontakte den nærmeste myanmarske ambassade mph. information om procedurerne for at opnå undtagelse.  
  • Indrejse er kun mulig via den internationale lufthavn i Yangon. Turister kan ikke få 'visa on arrival'.
  • Danske forlængede pas anerkendes til ind- og udrejse.
  • Passet skal være gyldigt i 6 måneder udover datoen for indrejse.
  • Danske nødpas (provisoriske pas) og EU-nødpas anerkendes kun til udrejse. Der kræves udrejsestempel fra immigrationsmyndighederne.

COVID-19: Du bør desuden læse om indrejserestriktioner, karantæne- og testkrav på den danske ambassade i Yangons hjemmeside, se under "Rejserestriktioner".

Redigeret den 1. december 2021

 

 

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

 

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.