Spring til indhold

New Zealand

Vi anbefaler, at du kontakter New Zealands ambassade og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit ansvar at overholde reglerne.

Myndighederne i New Zealand har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres ind- og udrejse.

  • Visumfrit ophold i maksimalt 3 måneder, men du skal søge om NZeTA.
  • Læs mere om visumfrit ophold.
  • Du skal kunne vise billet til retur- eller vidererejse allerede ved ankomsten.  
  • Du skal kunne dokumentere, at du har penge nok til dit ophold.
  • Dit pas skal være gyldigt i mindst 3 måneder ud over opholdets sidste dag. Luftfartsselskaber og lande, som du måtte passere i transit på vejen til eller fra New Zealand, kan have andre krav, fx at passet er gyldigt 6 måneder ud over transit-opholdet.
  • Forlængede danske pas er anerkendt.
  • Danske provisoriske pas (nødpas) er anerkendt
  • EU-nødpas er anerkendt.

Senest opdateret den 24. november 2019.

 

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

 

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.