Spring til indhold

Panama

Vi anbefaler, at du kontakter Panamas ambassade og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit ansvar at overholde reglerne.

Myndighederne i Panama har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres ind- og udrejse:

  • Visumfrit ophold i maksimalt 180 dage.
  • Dit pas skal være gyldigt mindst 3 måneder endnu, når du ankommer i Panama.
  • Forlængede danske pas anerkendes til rejser ind og ud af landet.
  • Danske provisoriske pas (nødpas) anerkendes kun til rejser ud af landet og ved flyskift.
  • EU-nødpas anerkendes på samme måde som danske nødpas.

Redigeret den 19. februar 2019

 

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

 

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.