Spring til indhold

Senegal

Vi anbefaler, at du kontakter Senegals ambassade og spørger, hvad de aktuelle regler er for ind- og udrejse. Det er dit ansvar at overholde reglerne. 

Myndighederne i Senegal har oplyst, at disse regler gælder for danskeres indrejse i landet: 

  • Visumfri for ophold i indtil 90 dage.
  • Passet skal være gyldigt i 3 måneder fra ankomstdatoen.
  • Forlængede danske pas anerkendes.
  • Nødpas (provisoriske) pas anerkendes ved ind- og udrejse. Ved udrejse på et provisorisk pas skal immigrationsmyndighederne forinden udrejsen påføre et  udrejsestempel i passet.
  • EU-nødpas anerkendes kun ved udrejse. Kontakt den senegalesiske ambassade for nærmere oplysning om behov for visumansøgning.
  • Der gælder særlige regler for indrejse med mindreårige børn. Kontakt den senegalesiske ambassade for nærmere oplysninger.

Redigeret den 4. oktober 2019

 

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

 

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.