Spring til indhold

Sri Lanka

Sri Lankas myndigheder har oplyst, at følgende regler gælder for danskeres indrejse i landet:

Det er dit eget ansvar at overholde ind- og udrejsereglerne. Det anbefales, at du eventuelt kontakter Sri Lankas ambassade for at få bekræftet nedenstående:

  • Visumpligt.
  • Turistvisum indtil 30 dage kan udstedes ved indrejse. Kræver forudgående ETA-registrering. Se mere her
  • Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over datoen for indrejse.
  • Forretningsvisum kræver invitation.
  • Danske forlængede pas anerkendes.
  • Danske provisoriske pas anerkendes både ved ind- og udrejse. Der kræves stempel fra immigrationsmyndighederne ved udrejse på et dansk provisorisk pas.
  • EU-nødpas anerkendes både ved ind- og udrejse.

Opdateret den 2.9.2019

 

Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

 

Rejser du med et flygtninge- eller fremmedpas, eller er du statsborger i et andet land end Danmark, skal du spørge myndighederne i landet du vil besøge, hvilke pas- og visumregler, der gælder for dig. Du kan også spørge på landets ambassade i Danmark eller i et nærliggende land.

 

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne, og afgør om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du kontakter immigrationsmyndighederne i landet eller landets ambassade, inden du rejser, og undersøger de aktuelle regler.

 

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende, og vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på vores hjemmeside.